maanantai 20. joulukuuta 2010

Reissuni Tallinnaan...

Käytiin loman alkamisen kunniaksi Tallinnassa. Heti alkuun otettiin suunnaksi K.A. Hermanni 1, Karnaluks (itse en ollut ennen käynyt).
Paikka oli kyllä ensikertalaiselle melkoinen järkytys jopa. Kuinka sitä tavaraa voi olla niin mielettömästi! Ja kun luulee "että nyt se loppui" niin ehei paikkahan jatkuu vielä puolella...
Sekavien fiilisten ja muiden osatekijöiden johdosta (mm. molemmat neulonnan opettajat saapastelivat lankaosastolla vastaan) "saalis" jäi varsin vaisuksi.
Lankamoponi ei edes keulinut, saati karannut lapasesta.

Tummansinisestä langasta (50% bambua) ajattelin tehdä neulekonetyönämme olevan villapaidan, toivottavasti se nyt ajaa asiansa. Leveästä heijastinnauhaostoksesta olen kyllä mielissäni, nyt saavat tytöt kivoja heijastinkuvioita vaatteisiinsa.


Virukeskuksessa huomion kiinnittivät melkoiset valoviritelmät, kuten apteekin sydän, ja aulan korkea kattospekstaakkeli. Muutenkin oli monissa paikoissa koristeltu valoin ja hienolta näytti.

Syötyämme vanhassakaupungissa lampaankaretta (ylihyvää nam!) suuntasimme kohti hotelliamme Tallink Spa & Conferenssia missä pääsimme lillumaan ja saunomaan.
Allasosasto oli pieni, mutta ihan riittävä yhden illan uiskenteluun. Ja kuuluihan myös ulkoallas varustukseen, oli kyllä jännä kun vesi oli lämmintä mutta tukka jäätyi kun illalla oli niin kylmä. ;)


Lauantaina kerkesin kuitenkin hieman kohentaa lankaostoksiani. Anniinan neuvomasta kaupasta Sadamarketin 2 krs. löytyikin varsin ihanan värisiä tapauksia...

Kaikenkaikkiaan reissusta jäi mieleen lumi, sen paljous ja hurjassa kunnossa olleet jalkakäytävät! Loppuhuipennuksena paluumatkalle sattui vielä niin kova tuuli, että allekirjoittanut luuli jo kuolevansa. Minä kun en uskalla mennä edes vuoristorataan... ;)

Takaisin mennään, mutta vasta kesällä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti