tiistai 15. maaliskuuta 2011

The Gorgeus Blogger -tunnustus

Olinpahan varsin ihmeissäni kun Inkan (Auring*n ihanat) kommentin huomasin, hän halusi antaa minun pienelle, uudelle ja vielä niin lapsenkengissä tallustelevalle blogilleni tämän tunnustuksen:

Wautsi, kiitos! :)

------------------------

The Gorgeus Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat.

Milloin aloitit blogisi?
Sunnuntaina 5 joulukuuta 2010. Halunnut olin jo pitkään, nimikin oli jo mietittynä, mutta rohkeus ei ollut aiemmin riittänyt. Syksyn aikana uudessa koulussa kaverini sitten hieman rohkaisi, ja tässäpä sitä nyt bloggaillaan... :)
 
Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Käsityöblogihan tämä niinkun periaatteessa on, maustettuna (eli hukutettuna) koiratouhuilla. Hassua näin parin kuukauden jälkeen luokitella mistä kirjoittaa, mutta no neulomuksia ja koirien trimmausta on ollut ehkä eniten. Tosin vaikuttaa, etten oikein osaa jättää elämästäni mitään kertomatta, eli eiköhän tämä rönsyä melkoisesti...
Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Jos se nyt jossain suhteessa on erityinen, niin eiköhän se nuohin puudeleihin liity. Keväällä tulossa postauksia mm. Lulun näyttely comebackista ja kenties Soman vauvoista, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan...
(Kamalaa, kuulosti ihan joltaa ohjelmiston mainospuheelta). :D

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Niin siis olin jo suunnitellut pitkään, sitten koulussa Annnn meinasi "että perustat nyt vaan!" ja lopulta kennelini kotisivujen päivitys ei enää onnistunut, joten jotenkinhan niitä "suuria ja merkittäviä tapahtumia" piti pystyä maailmalle kuuluttamaan... Eikä ole lainkaan huono puoli, näin varhaisdementikolle, että on paikka mistä menneet käsityöt ja tapahtumat helposti ovat kaivettavissa. ;)

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
No haluaisin olla hieman vähemmän laiska, ja kirjoittaa useammin, ja laittaa vieläkin enemmän kuvia... Nuo nyt tosin ovat itsestä kiinni, että ehkä onnistuukin joskus.
 
-------------
 
Jaan tämän tunnustuksen seuraaville ihanan ihanaisille blogeille :
 
annn Nurjan kääntöpuolella saa tunnustuksen, ei pelkästään ihanien kuvien (ja kuvakulmien) sekä perinpohjaisten tekstien takia, vaan myös siksi että minut tähän touhuun houkutteli. :)
 
liinu Aprikoosia villaa saa tunnustuksen ihana herkän tunnelman ja super ihanien villakoiriensa takia! :)
 
Annika Sweet things saa tunnustuksen valoisasta  blogistaan, jossa erityisen isot ja hienot kuvat taitavasti tehdyistä käsitöistä. :)
 
Santtu Santun Maja saa tunnustuksen, ihan vaan siksi, että hänen tekemänsä ja bloggaamansa kortita ovat vaan niin hienoja. Muutenkin tyyli on rempseä ja blogia kiva lukea. :)
 
Ja viimeisimpänä, vaan ei vähäisimpänä, toinen aloitteleva bloggaaja, jolla kuitenkin jo havaittavissa mahtavan blogin aineksia.
Elikkäs Vappu Poimutellen saa tunnustuksen taidokkaiden ompelusten ja ihanien (villa)koirajuttujen takia, jatkoa odotellesa... :)

5 kommenttia:

  1. Oo kiitos! :) Sulla tuo tunnustus on kyllä ihan ansaittu, kun sun blogi on niin omannäköinen! Rönsyilevä ja puudelinen ja kiva! =D

    VastaaPoista
  2. Wautsi, mäkin olen aivan otettu tästä kunniasta!! :) Kiitos todella paljon! Ja ps. nuo puudelisi on aivan älyttömän suloiset!! :)

    VastaaPoista
  3. Hih, kiitos Sini! Tunnelmasta en tiedä, mutta koirat on superihania! (paitsi tänään jostain syystä ovat kyllä keksineet kaikkea ärsyttävää...)

    VastaaPoista
  4. Heipatirallaa jälleen!
    Maaliskuun pakettisi on lähdössä postin kuljetettavaksi ihan lähetysajan viimeisillä metreillä, koska olen ollut niin vahvasti liikekannalla viime aikoina. Kaikkea pientä kivaa on jälleen tulossa ;)

    VastaaPoista
  5. Kiitoksia annnn ja Santtu. :)

    Kitty on aivan yliliikkis, näin sen perjantaina, ihana koira liinulla! <3

    Kivaa Sny, jos paketti on edes jokseenkin samanmoinen niin pompin täällä sitten taas ja hihittelen.
    Jotenkin kuukausi on mennyt pelottavan nopeesti, itsekkään en ole vielä varsinaista pakettia lähettänyt... ;)

    VastaaPoista