tiistai 29. maaliskuuta 2011

Maaliskuun SNY-paketti

Tänään tuli lappu, ja ärrälle kipitin pakettia noutamaan...

Laatikossa oli hauskoja postimerkkejä, en vaan muistanut kuvata tähän hätään... Ja nättiä lahjapaprua. 

Täytyy tunnustaa, että suklaiset puolukkanamit olivat melkeenpä paketin parasta antia ja ainakin nopeimmin keksin niille käyttöä... ;)
(Edit. Namit on napsittu loppuun, ja juu sen verran oli suklaan mentävä aukko eilen, että nuo tulivat enemmän kuin tarpeeseen)
Kortin sijaan sain piiitkän kivan kirjeen snyyltäni, printattuna ihkulle kissapaperille. Ja vielä ohjeita huiveihin. (Onko ihan oikeasti, että luodaan vaan 4 silmukkaa alkuun???? :D ) Tosin kiireessä lukasin nuo vaan nopeasti läpi, että ehkä mulla meni jotaan ohi.

(Edit. Joo, aamulla elämä näyttää yleensä aina selkeämmältä... Mitenköhän olen ohjeen oikein voinutkin noin hullusti ymmärtää. Huoh minä! Siis tosi kivoja ohjeita, ja varmasti pääsee puikoille tuommoinen huivi. Minä kun tuota oikeata vaan aina neuloisin, niin tässä semmoinen nyt sitten olisi. Ja se viimekertainen turkoosi alpakka saattaa hyvinkin päätyä koekaniiniksi tuohon pitsihuiviin. Kun eiköhän se ensi talvi ole ainakin yhtä kamala kuin tämäkin, niin parempi varautua ajoissa. :)  )

Niin nuo langat sitten. Maissi eli "Pop Corn" -lanka on ylipehmoista ja tosi mielenkiintoista. Sitä on varmana ihana neuloa. Butterflyn kiilto viehättää, ja kun se on noin ohutta, niin katsoo josko neulekoneen kanssa pääsisi yhteisymmärrykseen ja saisi hurautettua jotakin kivaa kesäksi. :)
Oranssin sävyt eivät aivan ole sydäntäni lähimpänä, mutta ottajia aina löytyy, kunhan on kivasti neuloutuvaa. :)

Kiitoksia sny. Ja ali-innostumiseni on monen ikävän ja stressaavan asian summa, mikä nyt tähän(kin) postaukseen pääsee paistamaan... Ehkä tästä elämä kohta helpottuu ja jaksan taas hihhuloida totuttuun tapaani. Toivon kovasti. :)

3 kommenttia:

  1. Eihän sitä aina voi olla riemusta soikeena.

    Ja tuon Butterflyn voi neuloa myös reippaamman kokoisilla puikoilla, niin ei tarvii ohkasilla puikoilla tuskailla.

    Täällä jo suunnittelen seuraavia juonia ilahduttaakseni sinua, joten varo vain ;)

    ja kuva baktus-huivista löytyy mm. tuolta: http://www.flickr.com/photos/28433023@N03/4064710608/

    VastaaPoista
  2. Moikka SNYYni. Muokkailinkin jo tekstiä hieman, eli kyllähän se ohje oli täysin ymmärrettävä, ja vieläpä oikein mieluinen (kiitokset kuvasta, se viimeistään sai tämän pöhelön jotain tajuamaan).

    Nyt on stressitaso, väsymys ja ahdistus niin huipussaan (mm. koulun takia), etten ole edes uskaltanut haaveilla uuden neuletyön aloittamisesta... Onneksi tätä täytyy sietää enää reilu kuukausi. Jos sitten vaikka normalisoituisi viimeiseen pakettiisi mennessä. ;)

    Piristyksiäsi odotellen, vaikken kovin kiltisti ole ollutkaan... :D

    VastaaPoista
  3. Koita kestää, jos vaikka lumen häipyminen ja kesäaika piristäisivät... Kevät on kyllä aina kiireistä aikaa. btw oon yhden ison pitsihuivin neulonut missä ihan oikeasti luotiin neljä-viis aloitussilmukkaa. siitä tuli puoliympyrä lopulta.

    VastaaPoista