tiistai 30. huhtikuuta 2013

Päivitys päivitys...

Päivittäminen on taas unohtunut liian pitkäksi aikaa.
Täytyy taas ryhdistäytyä!


Mainittakoon että Lulu pärjäsi erinomaisesti Messukeskuksen tupla Voittaja-näyttelyissä. :)

Eri, SA ja ROP-vet molempina päivinä, ja siten kaksi uutta titteliä plakkarissa.  Arvostelut ja kuvat löytyvät Uutisista.

Ja pakkohan sitä oli nuo upeat, koiraa suuremmat ruusukkeet ostaa... ;)
Lulu jaksoi yllättävän hyvin ja pysyi pirteänä myös sunnuntaina, vaikka lauantai venyikin lähes 12-tuntiseksi palloiluksi Messukeskuksessa. Lieneekö kaipuu kehiin ollut pikku-Diivalla niin kova.

Lauantaina kävimme pyörähtämässä myös Bis-kehässä, joten voi sanoa että nyt on Messarinkin isokehä koettu! Sunnuntaina ei enää jaksanut koira saati omistaja jäädä...

Samaisessa näyttelyssä meidät yhytti myös Kauneus & Terveys -lehden toimittaja, lyhyt juttu julkaistiin Tammikuun lehdessä. Hirveä julkkisolo kun yllättävän moni tuttu tuotakin lehteä näköjään lukee. Ohessa kuvat.



Alkuvuosi on kulunut ilman sen kummempia tapahtumia, ainakaan kennelin puolella. Trimmiin vaeltaa tasaisen epätasaisesti porukkaa, uusiakin tuttavuuksia on vakkareihin liittynyt.

Edellinen viikonloppu taasen oli äärimmäisen toiminnantäyteinen. Perjantaina Justin Bieberin keikka!!! Ja puolinukuksissa raahauduin lauantaina Lahden KV näyttelyyn. Fanni esiintyi hienosti ja tuloksena Eri sa, luokkavoitto ja narttujen 4 sija kera vara-cacibin.

Sunnuntaina Helsingin Messukeskuksessa järjestettiin Pet Expon yhteydessä ryhmänäyttely, jonne olin ilmoittanut Fannin lisäksi Lulunkin.

Tuloksien mukaan päivä meni varsin putkeen, Lulu Rop-veteraani ja Fanni ROP! Ruotsalainen tuomari Henrik Johansson palkitsi hyvin esiintyneen Fannin neidin ja täten myös Vivarie's kasvattien ensimmäisellä SERTILLÄ. Tuomari oli todella tiukka, ja moni erittäin upea koira sai totuttua alemman laatuarvostelun.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti