torstai 29. marraskuuta 2012

Tarto KV x2

Tässä muutamia kuvia taannoiselta Tartonreissultamme. :) Menestys ei ollut seurueellamme päätähuimaava, allekirjoittanutkin joutui molempina päivinä tyytymään PN2 sijaan. Takaisin Helsinkiin matkusti kuitenkin kaksi uutta Eestin muotovaliota, Onnea Pihla & Jouka sekä Raakel & Kitty. :))
Fannin saldona siis 2x vara-cacib ja 1x eestin serti, arvostelut luettavissa "Uutisia" sivulta...






Kaupunkina Tarto on äärimmäisen kiva, suuret talot, hienot puistot ja jotenkin mahtava tunnelma koko kaupungissa. Harmi kun kameraa en pienelle vanhankaupungin kierroksellemme mukaan jaksanut ottaa...

Kesällä voisi kyllä suunnitella kyseiseen kaupunkiin uutta reissua, ihan vaikka ilman koiriakin (tai sitten ei) :D








Nuortenluokan nartut. Fannin takajalasta hyvin näkee kuinka "kivat" tuulettimet kehien yläpuolella pörräsivät. Siinä tuntui tupsuttaminen melkeinpä turhalta...

Fanni lauantaina ennen kehää. Täytynee vielä omia seisotustaitoja hioa, ettei tälläinen otos jää lopulta siksi parhaaksi. ;)
Kuvista ja matkaseurasta suuri kiitos Raakelille ( Aprikoosia villaa blogista)!

Nyt on jo jännitys keskitetty ensi viikonlopun Messariin ja 2x voittaja-koitokseen.


 Ja täytyy nyt vielä täälläkin hehkuttaa Soman hienoja tuloksia lonkka- &kyynärkuvauksista. Käytin sen röntgenissä kuun alkupuolella, ja hieman jännitin että ovatko nivelet vielä samanveroiset kuin nuorella koiralla, Soma kun on jo 6v. Mutta olivathan ne, eli lonkat A/A ja kyynärät 0/0. Samalla tarkastettiin myös silmät uudelleen ja edelleenkään ei mitään löytynyt.


Soman poika, kasvattini Vivarie's Little Joylifter "Ossi" kävi myös silmäpeilauksessa ja polvitarkastuksessa, ja sai terveen paperit. :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti