maanantai 2. toukokuuta 2011

Huhtikuun sny-paketti

Sny kertoikin jo aiemmin, että tämä paketti liittyisi jotenkin virkkaamiseen.

Paketti oli kovin suuri ja sisälsi peräti: 4 kerää kirkasta mandarin Classic-lankaa,
3 kerää valkoista ja 3 vaalean vihreää Red Heard Eco Cottonia (kierrätetystä puuvillasta valmistettua, jopa vyöte oli kierrätettyä paperia). Sopii hyvin teemaan, koulussa ollut ekologisuus eräällä kurssilla aiheena.
Snyyn tekemän pompom pölyrätin. Hyvin tuli tietsikka puhtaaksi, mutta näistä puudeleista ei irtoa karvaa, ei sillä, Lulua kyllä kiinnosti kovin, yritti itselleen leluksi omia. :)

Niin ja suklaata! Ihmettelin jo että mitä ihmettä kun paketissa luki jotain kakunpäällisestä. No taloussuklaaksi paljastui, ja palasen jo maistoinkin, nam nam. Korttia ei tullutkaan. Snyyni kirjoittaa moisia romaaneja, etteivät ne mihinkään ihan pieneen tilaan mahtuisi.

Nuo ihanat puuvillalangat todella tulevat päätymään tiskiräteiksi, kuten ehdotitkin. Kunhan pääsen tästä pentujen "hoitovapaalle", on hyvä olla yksinkertaisia pikku projekteja valmiina odottelemassa. ;)

Ensi kuun paljastusta odotellessa...
-Sini-

1 kommentti:

  1. Phuuuh!
    Mä jo kerkesin olla huolissani, et onko vappu vienyt opiskelijaneitokaisen mennessään ihan kokonaan, kun paketin seurantatietojen mukaan lähetys vain odottaa ja odottaa noutajaansa, mutta olithan sä sen jo hakenut ;)
    Vinkkinä: itselläni on tuosta eco-cotton blendistä ainaoikein -neuloksena tehty lattiarättikin ja yllätyksekseni sain uunin edustalta maalatusta lattiasta myös pihkatahran sillä irti. Melkoinen tahranpoistokyky tuolla materiaalilla.
    Viimeisiä postituksia varten on ideoita niin paljon, että minkähän niistä valitsen. Aika ratkaiskoon asian.

    VastaaPoista