keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Toukokuun SNY-paketti :)

Tänään tuli ärrältä postia "tule taas hakemaan pakettisi meiltä", no minä menin... Ja kylläpä siinä olikin raahaamista, kotona tuli oikein punnittua ja tuloksena 2,4 kg, melkoinen paketti.

Ja mitä sieltä paljastuikaan... :)
Heti piti lukea kortti; salaisena neuleystävänäni on koko kevään häärännyt Sarsan puuhailut blogin emäntä. Kiitokset sinulle Sarsa, paketeista on ollut iloa monena hetkenä.

Ja eiköhän vaan viimeinen paketti ollut vielä edellisiä huimempi ja kaikkein mieluisin! Katsokaas ny mitä minulle lähetettiin:

Lanka on täysin uusi tuttavuus " ECOLINEn nepalt BABY WOOL", soveltuisikohan kuinka hyvin värjäykseen, vähän kun nyt kutkuttaisi patoja keitellä... ;) Ihanaa, ja vielä niin reilusti että tästä saa tehtyä vaikka mitä!

Esim jotakin noiden töppösten kaltaista, jos vaikka huovuttaisi... Tuo töppöskuva on toisesta Sarsan lähettämästä kirjasta " Virkkaa ja kirjo jämälangasta".

Monet ohjeista olivat varsin villejä, MUTTA kun ne tekeekin yksivärisestä niin ovat varmasti toimivia. Ohjeet kun mukavan joutuisilta ja simppeleiltä vaikuttivat. :)
Ja sitten siihen toiseen kirjaan, oi voi mikä ihanuus("Anna kaikkien kukkien kukkia")!

Itsekin kuulun juju-kerhoon missä tätä kirjaa olen usein "hiplaillut", opiskelijabudjetti vaan ei ole antanut periksi. Mutta ei hätää, ihana snyy tulee ja pelastaa.
Mulla vaan silmät kiilui ja hihkuin joka sivulla, oih ja tälläinen ja vielä tämmöinen... :D

Voisin sanoa että osui kirjavalinta melkoisen nappiin! Ihanaa ihanaa ihanaa, kiitos niin mielettömästi, tästä on iloa pitkään ja paljon!

Kukkia kirja täynnä, niin virkattavia kuin neulottaviakin, ja vielä pari perhosta päälle, voiko olla paljon parempaa... (ei!)









 
Loppuun vielä raskaus-update:

Soma vielä kasvattelee masuaan viikon, ja sitten alkaakin olla tosi jännät paikat!

Painokin ollaan saatu lievään nousuun, lähinnä tuo masun ympärys on kasvanut.

Pennut potkivat jo varsin hurjasti, eritoten oikealla alakulmassa sijaitseva "Mikke"...
Ja huom. hifk-fani siskoni nimesi tämän syntymättömän pennun jo astutushetkellä suunnilleen, eikä vasta nyt Mikke-huuman aikoihin. ;) Pitää kuulemma mainita tuo seikka.


Ehdin jo tekstin julkaista, ja sitten huomasin unohtaneeni täysin tämän yli yli yli-ihanan rasian. Se on aivan tyyliseni!

Sisällä rasiassa oli suklaata, nam!
Ja HAMA-helmiä, joita varten snyyni minulle jo aiemmin lähetti ohjeen...
Tarkoituksena olisikin jokin pussukka tms neuloa/virkata käyttäen tätä tekniikkaa. Noita helmiä siis virkattiin osaksi neuletta, ja sitten ne sulatettiin, pinta oli oikein hauskan näköistä!

Niin että KIITOS vielä Sarsa koko kevään paketeista. Kiitospaketti syntynee pentuja valvoessa tulevien viikkojen aikana. ;)

4 kommenttia:

  1. Hauskaa oli kasailla noita paketteja ja miettiä, millä milläkin kertaa sinut yllättäisi. Ja tämä viimeinen paketti oli myös kevään aikana vietettyjen synttärien muistamiseksi osittain.
    Tämä viimeinen paketti oli kyllä 'mielenkiintoinen' kasattava. Nuo Hama-helmet olivat osa alkuperäistä suunnitelmaa, mutta muut osaset loikkivat muutaman päivän sisällä vastaan ihan yllättäen ja niin alkuperäiset suunnitelmat muuttuivat, kun eihän tuollaisia voinut ohittaa.
    Kovin samanlainen ajatuskulku meillä on tuosta langasta. Itsekin sitä katsoin sillä silmällä, että mitähän se sanois värikäsittelystä. Eiköhän tuo ihan nätisti käyttäydy, kun varovaisesti hoitaa liemen lämpömuutokset, ettei tule yllättävää huopumista vastaan.

    VastaaPoista
  2. Niin, jäi vielä mainitsematta, että omassa kirjahyllyssä on nuo molemmat kirjat ja monta miellyttävää selailuhetkeä on jo niiden parissa ollut. Toteutus vielä odottelee vuoroaan ;)

    VastaaPoista
  3. Olipas runsas paketti, kirjat vaikuttavat aika inspiroivilta :) Onnea Somalle loppuodotukseen ja teille vahvoja hermoja! Toivottavasti sieltä se yksi Mikke tulee ja loput mimmiliigaa ;)

    VastaaPoista
  4. Ihana paketti!
    Pitääkin Sarsalta udella, että mistä tuo kukkakirja sopivasti hyppeli kohdalle, kirjastokirja pitää palauttaa taas aikanaan :)

    VastaaPoista