torstai 26. toukokuuta 2011

Kevät etenee, odotus jatkuu


Soma makoilee silitettyjen pentupyyhkeiden seassa...

Tässä talossa vallitsee jännittynyt ilmapiiri.
Soma on itse rauhallisuus, "laskettuaika" meni menojaan (eilen), ja mitään merkkejä lähestyvästä synnytyksestä ei ole havaittavissa.
Pyyhkeet ym. tilpehöörit odottavat valmiina, ja tämä aloitteleva kasvattajalikka yrittää keksiä oheistoimintaa (siispä bloggaan).

Blogi on kasvanut samaa tahtia kuin Soman maha, ja käsittää nyt muutaman uuden lisäsivun.
Myös otsikko koki muutoksen, blogista muuntautui nimittäin "virallinen" kennelini kotisivu.
Askartelin Somalle pentulaatikon (perhosreunainen), mutta koska neidin mielestä häkit ovat parasta maailmassa, tuli eilen illalla muunnettua toinen kevythäkeistä pentuboksiksi. Ompelin käsin (ja varsin ruman näköisesti) tuollaisen vauvan pinnasängynsuojuksen tuohon boksin sisäpuolelle, joten nyt eivät pikkuiset pääse karkuun.


Muutenkin huomaa, että samanlainen kiire ei tälläkertaa päässyt yllättämään, sillä mm. pentujen nimilappusia olen useamman hetken näpertänyt...

Viereisessä kuvassa suosikkini. Hupaisaahan tässä on mm. se, että pentuja on tulossa se 2-4 about, ja noita lappuja tuli tehtyä melkein 20... ;)


Kameraakin herättelin tänään kun käytiin tyttöjen kanssa pihalla. Kukkia on ilmestynyt lisää ja muutenkin on niin ihanan vihreää!


Lulu kävi vähän maistamassa yrttejä uudelta "kasvimaalta"... Ja viimeinen kuva paljastaa nurmikon eli voikukkapeltomme tilan, onneksi keltainen on ihan kiva väri!

Toivottavasti seuraava postaus sisältäisi jo niitä pentujakin... :)

4 kommenttia:

  1. Täällä jännäilen hengessä mukana pikkukarvakuonojen syntymää.
    Ja älä suotta harmittele tuota voikukkapeltoa, meillä on nimittäin kanssa nurmikon tilalle ilmaantunut keltainen kukkameri. Niin kauniisti voikukat kukkivat, ettei raaskisi leikata edes heti, vaikka tarvetta taas olisi. Kukkikoot vielä muutaman päivän ;)

    VastaaPoista
  2. Josko vaikka tänään tapahtuisi jotakin... vaikeinta on se odottaminen. Meiltä 2 poikaa lähtee tänään, ei oo helppoo sekään.
    Laita heti viestiä! <3<3<3<3

    VastaaPoista
  3. Olet sitten kaikenlaista näperrellyt, nimilappujakin pennuille :) Kivan pesän olet Somalle tehnyt, siellä on varmaan hyvävauvoja hoidella omassa rauhassa!
    Foorumilla ollut masun kasvua havainnollistava kuva oli muuten tosi hyvä!!
    Jännitävää odotusta teille, toivottavasti pian alkaa tapahtua!!

    VastaaPoista
  4. Somahan on todellinen prinsessa, sillä on pylvässänkykin ;) Täälläkin jännitetään, josko kohta kuuluisi pienten vikinää - vaai kuuluuko jo??

    VastaaPoista