keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Pentuja, pentuja, vihdoinkin pentuja!

Tänään ne syntyivät, Soman ja Morriksen pennut! Kauan heitä saatiinkin odotella, mutta hyväähän toki kannattaakin...


Yhteensä 3 reipasta pentua, Mikke-poju ja kaksi prinsessaa: Ziva ja Abby.







Soma voi hyvin, vaikkakin laihasti. Onneksi ruoka maistuu enemmän kuin hyvin, ja puhtia piisaa!


Pennut sen sijaan voivat hyvinkin paksusti. Nämä olivat kaikkein painavimmat pentumme... Mikke ja Abby pääsivät yli 190 gramman ja Zivakin oli 160 grammaa, vaikka muihin verratessa vaikuttaakin pieneltä (on tosin pippurinen).


Tämä villakoirakoti on oikea Happy Family nyt. Ei haittaa edes se, että näitä odotellessa on tullut valvottua jo viikko ja sama tahti jatkuu vielä pari päivää, sitten helpottaa.


Kasvattajan onni tosiaan on vieressä tuhiseva pentukasa! <3 Nuo pienet kämmenelle mahtuvat, silkkisenpehmeät otukset jotka tuoksuvat pennulta ovat kyllä aika parasta ikinä.













Viime pennuistaan Soma on hieman muuttanut taktiikkaansa, ja nytkin Lulu nukkuu tässä samassa huoneessa. Lenkki kuitenkin piti pitää lyhyenä ja kotimatka juostiin hinkuen ja vinkuen takaisin. 
Saa nähdä miten tilanne kehittyy... :)

Pikku-Ziva muutaman tunnin ikäisenä.

(vas.) Ziva, Mikke ja Abby
Jos pentujen kuvat ja tämäntasoiset päivitykset erityisen paljon ällöttävät, kehotan ystävällisesti karttamaan blogia, näitä tulee lisää... ;)

6 kommenttia:

  1. Voih! Ihania pikku koiruuksia. Onnea!

    VastaaPoista
  2. Vihdoinkin....olen seurannut kuumeisesti sivujasi :) Onneksi olkoon emolle ja kasvattajalle upeasta katraasta. Lisää vain "ällöttäviä" juttuja ja kuvia pienokaisista. Nimim. ainainen pentukuume

    VastaaPoista
  3. Voi miten suloisia! Ja Somakin on söpö ja tyytyväinen äiti :) Sinulla taitaakin kohta olla kädet täynnä noiden vipeltäjien touhuja seuraillessa!

    Pakettisi kerkesi ennen pentujen tuloa ;) Kiitos kaunis kaikesta, olit todella ihana Sny ^^

    VastaaPoista
  4. Piti vielä uudelleen tulla nuuskuttelemaan pentutuoksua ;) Muistuu mieleen isän norjan harmaan pentujen ihanat 'silkkikorvat' muutaman vuoden takaa. Harmi, että oon koirille allerginen, niin ei itelle voi ottaa. Tyydyn siis omassa torpassa kisulaisiin :)

    Lisää vaan pentukuvia ja juttua pikkuisten kehityksestä. Ja Soma on niin rauhallisen oloinen kuvissa. Mukavaa!

    VastaaPoista
  5. Onnea ihanista pennuista äipälle sekä kasvattjalle, ovat niin lutuisia ja tietenkin halutaan paaaaljon postauksia pennuista :)
    Ei oo yhtään pentukuumetta, ei :D

    VastaaPoista
  6. Voi mitä ihania suloisuuksia!! Onnitteluja myös täältä, sekä emälle että emännälle ;)
    Tahtoo meillekin tuommoisia mussukoita!!

    VastaaPoista