maanantai 6. kesäkuuta 2011

Koiranäyttelymatkamme Tallinnaan ja kuvia vauvoista

Tehtiin viime viikonloppuna reissu Tallinnaan, missä järjestettiin sekä Eestin Villakoirakerhon erikoisnäyttely että Eestin Voittaja 2011 näyttelyt.
Lauantaina Lulu oli hienosti Rop-vet ja Bis2-vet, vaikka kuumuus oli jotain aivan kamalaa. Kehässä kukaan koira ei juossut kunnolla, sen verran paistoi aurinko (todisteena punottava iho).
Sunnuntaina olikin sitten vuorossa se varsinainen koitos, Voittaja näyttely. Kasvattini Ossi oli ekassa näyttelyssään, ja melkoisen massiivisten turkkioperaatioiden (=yli kymmenen tuntia: selvittelyä, pesua, ja taas pesua ja föööööönausta, ja saksimista ja hipsuttamista) jälkeen tuloksena oli kuin olikin se titteli ESTJUNW-11
Lulu oli ainoa veteraani, ja koska erinomainen käteen napsahti sai Lulu täydennystä tittelirivistöönsä. Eestin veteraanivoittaja 2011 siis plakkarissa myöskin.

Mukana ja suurena apuna oli Pihla, jonka Jouka-Matti (musta keskikokoinen villakoira) oli upeasti paras junioriuros molempina päivinä, ja sai myös Juniorivoittaja 2011 tittelin.

Aivan yksin emme tytsyt matkaan lähteneet, vaan samassa hotellissa asustivat myöskin äitini ystävättärensä kanssa. Eeva-Liisa saikin toimittaa virallisen doupingjäsenen virkaa, Pihlalla kun oli varvas murtunut ja minulla muuten vaan jalat reistaavat aina.

Matka oli paitsi antoisa myös mukava (toki myös erittäin raskas) ja äärimmäisen aurinkoinen.
Kuvia reissusta lisään kunhan niitä saan...

Ja sitten, ne pennut.
Eihän kolmikkoa meinannut tunnistaakaan muutaman päivän jälkeen. Mikke on jo yli 300 grammaa ja tytötkin tulevat hyvin perässä. Nenut ovat jo mustuneet ja liikkeissä on voimaa. Tänään leikkasin pikkuiset kynnetkin kun olivat kasvaneet.

Meidän pennut ovat oikeita mestareita löytämään mitä hassumpia asentoja, tässä muutamia mistä on keretty kuva napsaisemaan... :)







Tässä kuvassa näkyy pentujen väriskaala varsin hyvin. Vas. Mikke, keskellä pikku-Ziva ja oik. Abby. 

1 kommentti:

  1. Cooleja tyyppejä selvästi, ottavat elämän rennosti ;)
    Onnea hienosta menestyksestä ja titteleistä!!

    VastaaPoista