sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Villakoirien Erikoisnäyttely

Lauantaina vietimme super kuuman päivän Aurassa (Turun lähellä) Villakoirien eikoisnäyttelyssä. Koiria oli ilmoitettu todella paljon, ahp kääpiövillakoiriakin oli huimat 49!

Samassa autossa matkasivat Susan ja Lulu, Nelli ja Brownie sekä Raakel ja Kitty.


















Browniella oli edessä elämänsä eka näyttely, samalla poika mitattiin keskikokoiseksi ja vaihdettiin vielä punaiseksi.
Komea poika voitti junioriurokset, sai ERIn ja SA sekä varasertin.








Keskikokoinen villakoiranarttu Kitty oli upeasti narttujen paras (lopulta VSP) saaden myös ensimmäisen sertinsä.


Ja sitten olikin meidän pikku-mummelin aika...
Lulu siis kisasi veteraaniluokassa, missä oli toinenkin Doctor's Special puudeli. Helteestä huolimatta Lulu jaksoi olla iloinen oma itsensä ja saikin ERIn ja SAn ja voitti luokkansa.
Tuomari tykästyi tytsyyn melkoisesti ja tulikin sanomaan kuinka on niiiiin "Superrrrr temperament"! :)

PN-kehässäkin pääsimme jatkoon ja pian havahdun tuomarin kättelyyn, me olimme voittaneet nartut!
Väliin onneksi kasvattajaluokat, joten kerkesimme juomaan. Puudeli parat, kehät kun olivat asfaltilla, jonka lämpötila lähenteli tuhatta ja miljoonaa... Tuomari onneksi juoksutti koiria niin vähän kuin mahdollista ja kirjoitutti arvostelun varjossa.

Rotunsa parasta veteraania ei tsekkiläinen tuomarimme kauaa miettinyt, vaan ruusuke suoraan Lululle. Heti perään se varsinainen rotunsa paras -kisa, missä voittajaksi selviytyi nuori punainen uros.

Päivä oli rankka niin koirille kuin omistajillekin, ja olin oikein ylpeä Lulusta joka jaksoi vielä BIS-veteraani kehässä juosta. Pikkuinen mummeli ei menossa muille veteraaneille enää pärjännyt, mutta kovin olivatkin komeita kanssakilpailijat! Onnea kaikille erkkarissa pärjänneille! :)


Ai niin, Susan osallistui elämänsä vikaa kertaa erkkarin junnuihin, ja tulikin toiseksi... ;) Koirana Raksun Kitty-söpöläinen. Me olimme Lulun kanssa samaan aikaan kehässä, joten en mitään nähnyt, mutta kuulemma oli mennyt oikein kivasti.

Pitkä päivä, mutta onnistunut! Eiköhän me joskus taas uudestaan lähdetä (vaikkakaan tuskin enää asfaltille jalkoja polttamaan)...

1 kommentti:

  1. Huh, olikin meillä aika hikiset oltavat, mutta hieno lopputulos! Onnea teillekin tätäkin kautta, kiitos mukavasta seurasta ja viimeistelyavusta!

    VastaaPoista